Interview with Sheikh Hassan by Muslim Broadcasting in Holland

sh_hassan-mallorcaHereby Interview with Sheikh Hassan by Muslim Broadcasting of Dutch National TV NPO 2 after the Musical and Spiritual gathering with Francicans brothers on saturday 24/10/2015 in the Haqqani Sufi Center “The Green Hearts” in Amsterdam

20151024_17345020151024_161431

Documentary Sufism in The Netherlands

As part of the ” Documentory Sufism in the Netherlands” the Muslim Broadcasting will give attention to the Naqshbandi Order and presents the interview with Sheikh Hassan (the recordings were made during the Musical and Spiritual Encounter around Francis of Assisi in the Haqqani Sufi Center “Green Hearts “on Saturday, October 24th, 2015 in Amsterdam)

It has  been  broadcasted  on  Saturday, November 7th 

http://www.npo.nl/mo-actueel/07-11-2015/VPWON_1237947

Reportage soefisme in Nederland

In het kader van de “ Reportage soefisme in Nederland “ zal de Moslim Omroep aandacht schenken aan de Naqshbandi Order en de interview met Sheikh Hassan‏ presenteren ( de opnames zijn gemaakt tijdens de Muzikale en Spirituele Ontmoeting rond Franciscus van Assisi in de Haqqani Soefi Centrum “de Groene Harten”   op zaterdag 24 oktober 2015 in Amsterdam

Het is uitgezonden zaterdag 7 november

MO Actueel en MO Doc worden elke zaterdag uitgezonden om 12.05 uur op NPO 2. Herhaling op zondag om 15.30 uur eveneens op NPO 2. Alle uitzendingen zijn via deze website terug te kijken. http://moslimomroep.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.